Menu

Dagmenu

 

  maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
  2 maart 3 maart 4 maart 5 maart 6 maart
DINER          
  champ. Soep knolselderijsoep Venkelsoep Ossenstaartsoep Tomatensoep
Hoofdgerecht 1 Kipfilet met roquefortsaus Duitse biefstuk met gebakken ui en champignons Visstoofpotje Penne pasta met rauwe ham Kalkoenbiefstuk met rode wijnsaus
Garnituur 1 krieltjes gebakken aardappelen aardappelpuree kaasaus puree
Groente 1 bleekselderij met kervel sperziebonen broccoli Spinazie en gepofte cherry tomaat witlof
           
Hoofdgerecht 2 Varkensrollade met jus Macaroni schotel Cordon blue Lamssaucijs met verse thijmsaus Zalmfilet 
Garnituur 2 Prei stamppotje Geraspte kaas Pms duchesse gebakken aardappelen aardapelgratin
Groente 2     gemengde groente courgettes gestoofde paksoi
Nagerecht Ananas bavarois tiramisu Griesmeelpap met rode bessensaus Griekse yoghurt met honing en mango Rood fruit met frambozenijs

 

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
9 maart 10 maart 11 maart 12maart 13 maart
         
Aspergesoep Groentesoep Champignonsoep Tomatensoep kippensoep
Bal gehakt met jus Procureurlapje met jus Paddenstoelensaus met tagliatelle Kippendij Runde raqout
Stamppotje van rode bietjes gekookte aardappelen geraspte kaas Mihoen aardappelpuree
  Bloemkool met kaassaus Courgette en lente-ui Wok groente romanesco mix
         
Kalkoenfilet met romige saus Lasagne Bolognaise Slavink met jus Varkenssaucijs met jus Heekfilet
Gebakken kriel tomatensalade puree Gekookte aardappelen Rösti
ratatouille   broccoli Rode kool met appeltjes haricots verts
Vla-flip Cheesecake met frambozensaus Cappucino bavarois Frambozen sorbetijs met mango Perzik kwark

 

  maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
  16 maart 17 maart 18 maart 19 maart 20 maart
DINER          
Soep Mosterdsoep Bospaddo soep Groentesoep Kippensoep Pompoensoep
Hoofdgerecht 1 Kiprollade met paprika saus Prei Schotel Tilapiafilet met kruidensaus Rookworst en spekjes Lekkerbek van heek met remoulade saus
Garnituur 1 pms wedges   gekookte kriel Stamppot zuurkool Dollar chips
Groente 1 courgettes   gestoofde venkel   gemengde salade
           
Hoofdgerecht 2 Kalfssukake met jus Kalfssaucijs Spaghetti Bolognaise Kipschnitzel met roomsaus Varkensoester met paprikasaus
Garnituur 2 Stamppot Spinazie Aardappelpuree Geraspte kaas aardappelgratin aardappelkroket
Groente 2   Rode bietjes   chinese kool haricots verts
Nagerecht Chocolade mousse Kaneel-appel vla Bosvruchtenkwark Stracciatella yoghurt Bitterkoekjes vla

 

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
23 maart 24 maart 25 maart 26 maart 27 maart
         
Tomatensoep Groentesoep Champignonsoep Uiensoep Ossenstaartsoep
Kalfsstoofschotel Runde sucade met jus Boerenkool met verse worst Kip Tandoori Gebakken tongfilet met kreeftensaus
puree  gekookte aardappelen   rijst Pommes friet
doperwten andijvie   doperwten frisse salade
         
Slavink met jus Lasagne bolognaise kipschnitzel met roomsaus Vrkenshaas met brie en portsaus Gehaktbal met jus
Gebakken aardappelen   gebakken krieltjes aardappelpuree gekookte aardappelen
sperziebonen komkommersalade gemengde groente broccoli rode kool met appeltjes
Yoghurt met aardbeiencompote Hopjesvla met slagroom Slagroomsoesje met chocolade saus Custard vla met rood fruit Crème Brulee

 

Restaurant 'Bij de Tijd'

Prof. Dr. Kamerlingh Onnesweg 14
3731 KH, De Bilt
06 - 23 21 67 23
info@restaurantbijdetijd.nl

Wij accepteren VVV cadeaukaarten.

Openingstijden

  Restaurant Keuken
Ma10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Di10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Wo10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Do10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Vr10:00 - 20:3012:00 - 19:30
ZaGesloten
ZoGesloten
SBB