Menu

Dinerkaart

Voor de lunch kunt u ook gerechten van onderstaande dinerkaart bestellen.

3 gangen keuzemenu vanaf € 22,50

kies een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart.
Voor enkele gerechten wordt een kleine meerprijs gevraagd

5 gangen chef’s menu € 27,50

Laat u verrassen door de chef. Hij maakt voor u een keuze uit gerechten die op de kaart staan.
U krijgt twee (kleine) voorgerechten, twee (kleine) hoofdgerechten en een nagerecht.

Maak uw menu compleet met:

  • 3 gangen wijnreis €13,50
  • 5 gangen wijnreis € 22,50

Vanaf 17.00 uur te bestellen.

Onze gerechten:


Voorgerechten: € 6,50

Soep van de dag (- € 2,00)

Kreeften bisque (+ € 2,-)
 

Carpaccio, dun gesneden ossenhaas.
met pestodressing, pijnboompitten, truffel mayonaise en parmezaan

Ravioli (+ € 2,-)
Gevuld met geitenkaas en honing

Rilette van eend met appel,
met crème fraiche, bieslook, mesclun sla en cayenepeper
 

Trio van vis (+ € 2,-)
Kreeften bisque, tartaar van zalm en een tempura garnaal. Geserveerd met wasabimayonaise, wakame en zeekraal.

Salade . (+ € 2,-)
Kies zelf uw topping: 

  • Runderbavette met chimi churri en asperges
  • gerookte zalm, gekookt ei en mosterd dillesaus     
  • warme geitenkaas met noten en honing  

Spinazie salade
Met aardbeien, mango, gebakken spek, notenmix en balsamico dressing. (Ook vegetarisch)


 

 

  • Extra brood € 2,50

Hoofdgerechten: vanaf € 12,50

Plateservice met friet

Kippendij saté
met kroepoek en atjar

Hamburger 200gr 
100% black Angus met sla, bacon, uitjes, tomaat en blauwe kaas
op een Amerikaanse bol

Spiegelburger 200gr 
100% black Angus met spiegelei, sla, ui, tomaat en huis gemaakte hamburgersausop een Amerikaanse bol

Mexican burger 200gr 
100% black Angus met sla, tomaat, bacon, paprika, guacamole en jalapenos
op een Amerikaans bol

Spareribs 600gr of (900gr + € 2,50)
Ook verkrijgbaar als hot ribs ).

Alle hamburgers en de saté zijn ook verkrijgbaar in een vega variant van de vegetarische slager.

 

Vleesgerechten:

 

Runderbavette (+ € 2,50)
met chimichurri, geroosterde kriel en asperge`s

Oosters buikspek, 
met oosterse groente en kruidenrijst

Visgerechten: 

Fish&chips
in bierbeslag gebakken witvis met remouladesaus en friet op krant gereserveerd

Zeebaarsfilet                           
Op de huidgebakken zeebaarsfilet met saus antiboise, “risotto”van parelgort en zeekraal

Vegetarische gerechten:

 

Ravioli (+ € 2,50)
Gevuld met geitenkaas en honing

Quiche
Met groente en fetakaas.

Maaltijdsalade Salade (+ € 2,-) Kies zelf uw topping:

  • Runderbavette met chimi churri en asperge`s  
  • warme geitenkaas met noten en honing
  • gerookte zalm,gekookt ei en mosterd dillesaus

Spinazie salade
Met aardbeien, mango, gebakken spek, notenmix en balsamico dressing. (Ook vegetarisch).

 

Bijgerechten:

  • Grootmoeders salade, groente van de dag en/of friet: € 2,50 per bakje.
     

Desserts:vanaf   € 6,00

  • Dame Blanche 
    met warme chocoladesaus                
  • Huisgemaakt warm chocoladetaartje (+ € 2,00)
    Met ijs en fruit.
  • Appelkruimel taartje
    Met kaneelijs en slagroom

  • Sorbet, met 2 soorten ijs, vruchten en slagroom.

  • Scroppino
    citroenijs, prosecco en wodka (kan ook alcoholvrij)
  • Koffie/thee compleet (+ € 1,50)
    Koffie of thee met zoetigheden en een likeurtje naar keuze.

Heeft u een allergie of volgt u een dieet? Laat het ons weten!

 

Restaurant 'Bij de Tijd'

Prof. Dr. Kamerlingh Onnesweg 14
3731 KH, De Bilt
06 - 23 21 67 23
info@restaurantbijdetijd.nl

Wij accepteren VVV cadeaukaarten.

Openingstijden

  Restaurant Keuken
Ma10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Di10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Wo10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Do10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Vr10:00 - 20:3012:00 - 19:30
ZaGesloten
ZoGesloten
SBB