Menu

Dinerkaart

Voor de lunch kunt u ook gerechten van onderstaande dinerkaart bestellen.

3 gangen keuzemenu vanaf € 22,50

Stel zelf uw menu samen en kies een voor-, hoofd- en nagerecht uit de kaart.
Voor enkele gerechten wordt een kleine meerprijs gevraagd.

5 gangen chef’s menu € 25,00

Laat u verrassen door de chef. Hij maakt voor u een keuze uit gerechten die op de kaart staan.
U krijgt twee (kleine) voorgerechten, twee (kleine) hoofdgerechten en een nagerecht.

Maak uw menu compleet met:

  • 3 gangen wijnreis €10,50
  • 5 gangen wijnreis € 18,50

Vanaf 17.00 uur te bestellen.

Onze gerechten:


Voorgerechten: € 6,50

  • Soep van de dag 
    met geitenkaas (- € 2,00)
  • Carpaccio, dun gesneden ossenhaas.
    met pestodressing, pijnboompitten, truffel mayonaise en parmezaan
  • Pasta Grana Padano (+ € 2,-)
    Aan tafel bereid uit de grana padano kaas met cherry tomaatjes
    in een saus van grappa en truffel.
  • Gerookte zalm met toast
    met mesclun sla en dille mayonaise
  • Zomersalade . (+ € 2,-)
     Kies zelf uw topping( lauw warme Ossenhaas puntjes, geitenkaas met noten
    of zalm met dillesaus.
  • Salade Nicoise (+ € 2,-)  
    salade met verse rode tonijn.
  • Gegrilde trio van meloen met coppa di parma.
    Watermeloen, galiameloen en honingmeloen op een bedje van sla.

 

  • Extra brood € 2,50

Hoofdgerechten:  € 12,50

Plateservice met friet

  • Kippendij saté
    met kroepoek en atjar
  • Hamburger 200gr 
    100% black Angus met sla, bacon, uitjes, tomaat en blauwe kaas
    op een Amerikaanse bol
  • Spiegelburger 200gr 
    100% black Angus met spiegelei, sla, ui, tomaat en huis gemaakte hamburgersausop een Amerikaanse bol
  • Mexican burger 200gr 
    100% black Angus met sla, tomaat, bacon, paprika, guacamole en jalapenos
    op een Amerikaans bol

Vlees

  • Spareribs 600gr of (900gr + € 2,50)
    met aardappelgarnituur, groente en sla.
    Ook verkrijgbaar als hot ribs ).
  • Diamanthaas
    met gebakken champignons en pepersaus,
    aardappelgarnituur, groente en sla.(+ € 2,50)

Vis   

  • redsnapper.
    Geserveerd met Relish van ratatouillie en polenta.
  • Zalmfilet                           
    Geserveerd met pasta nero en groente spaghetti.

Vegetarisch

 

  • Pasta Grana Padano (+ € 2,50)
    Aan tafel bereid uit de grana padano kaas met cherry tomaatjes
    in een saus van grappa en truffel en een frisse salade.
  • Frittata.
    Italiaans gerecht, kruizing tussen omelet,pizza en pannenkoek.
    Geserveerd met nacho en guacomole.

 

 

Maaltijdsalade

  • Zomersalade . (+ € 2,50)
    Kies zelf uw topping( lauw warme Ossenhaas puntjes), geitenkaas met noten
    of zalm met dillesaus.
  • Salade Nicoise (+ € 2,-)  
    salade met verse rode tonijn.

.

Bijgerechten:

  • Grootmoeders salade, groente van de dag en/of friet: € 2,50 per bakje.
    Extra saus per bakje € 0,50.

Desserts: € 6,00

  • Dame Blanche 
    met warme chocoladesaus
  • Lemon curd 
    met vanille roomijs en vers fruit.
  • Sorbet 
    met fruit, 2 soorten ijs en slagroom                  
  • Creme brulee                             
    Met ijs en zomer fruit.
  • Scroppino
    citroenijs, prosecco en wodka (kan ook alcoholvrij)
  • Koffie/thee compleet
    Koffie of thee met zoetigheden en een likeurtje naar keuze.(+ € 1,50)

Heeft u een allergie of volgt u een dieet? Laat het ons weten!

 

Restaurant 'Bij de Tijd'

Prof. Dr. Kamerlingh Onnesweg 14
3731 KH, De Bilt
06 - 23 21 67 23
info@restaurantbijdetijd.nl

Wij accepteren VVV cadeaukaarten.

Openingstijden

  Restaurant Keuken
Ma10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Di10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Wo10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Do10:00 - 20:3012:00 - 19:30
Vr10:00 - 20:3012:00 - 19:30
ZaGesloten
ZoGesloten
SBB